Horoskop 2020: Bude se vám v novém roce dařit?

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 12:15 | Aktualizováno: 30. prosince 2019 13:35

Řada lidí hledá v těchto dnech odpověď na otázku, jaký asi bude rok 2020, první v nové dekádě. Poskytnout ji mohou například horoskopy. Stačí, když víte, v jakém znamení jste se narodili.

Pro Berany bude následující rok o nalezení správné rovnováhy ve všech aspektech života a především ve vztazích. Klíčem k úspěchu je zůstat realistou. Racionálně by se měli chovat i Býci, na které by se mohlo usmát štěstí v loterii. Spoustu štěstí budou mít v následujících měsících i Blíženci, ale naplno toho využije jen část z nich.

Rok 2020 bude pro Raky plný změn. V práci se na ně usměje štěstí, řadu z nich čeká kariérní postup. Lidé narození ve znamení Lva by si naopak měli dát pozor na plýtvání penězi. Ani Panny nemají úplně nejlepší vyhlídky, mohou totiž očekávat problémy v práci i s financemi. 

Zato Vahám se od ledna vrátí chuť do života, budou mít více času na koníčky. To samé bude platit i pro Štíry, kteří se konečně dokážou vymanit z okovů toho, co je omezovalo. Střelce čeká šťastný rok, radost jim udělají už jen malé úspěchy. 

Kozorohy čeká klidný rok plný odpočinku, rozhodně se jim vyplatí vzít si pořádnou dovolenou. Také život Vodnářů se v příštích 12 měsících změní k lepšímu. Ryby se mohou těšit na dobrodružství, jelikož jim nebude chybět odvaha ke změnám.

Témata: horoskop astrologie