Horoskop 2020: Láska, kariéra i peníze!

horoskop

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 14:01

Zajímá vás, co vás čeká v příštím roce, a odpověď hledáte v horoskopech? Jste na správném místě. Víme, co vám přinese rok 2020! Přikloní se štěstí na vaší stranu?

Věříte na osud? Pak vás nejspíš bude zajímat, co vás čeká v novém kalendářním roce, který začíná už ve středu. Jak se vám bude dařit v oblastech, jako jsou vztahy, peníze a kariéra? Odpověď jsme hledali s pomocí zahraničního serveru wisehoroscope.org.

Vztahy

Raci a Střelci naleznou v novém roce 2020 konečně někoho, na koho se budou moci spolehnout. Štěstí v lásce čeká nezadané Štíry, kteří potkají osobu, se kterou navážou intimní vztah. Harmonického vztahu se dočkají také Vodnáři. Stabilní páry bude zajímat následující – nejlepšími měsíci pro svatbu budou červen a červenec, pro otěhotnění duben.

Peníze

Na úspěchy v práci a jejich náležité finanční ohodnocení se mohou těšit lidé narození ve znamení Vah nebo Kozoroha. Ostatní by měli vědět, že během prvních osmi měsíců následujícího roku budou mít šanci získat důležité kontakty v nejrůznějších sférách života.

Kariéra

V práci bude důležité chovat se diplomaticky. Vyplatí se najít si skupiny lidí se stejným cílem nebo zájmem, která vám dopomůže k úspěchu. Kritickými měsíci v zaměstnání budou období od března do května a od srpna do září, kdy bude v práci panovat jisté napětí.

Témata: horoskop astrologie