Horoskop 2020: Víme, co vás čeká v novém roce!

horoskop

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 10:03 | Aktualizováno: 24. prosince 2019 22:13

Chcete vědět, co vás podle horoskopu čeká v novém roce 2020, který se nezadržitelně blíží? Víme, co čeká jednotlivá znamení v následujících dvanácti měsících. Takhle zní předpověď serveru yearly-horoscope.org.

Berany čeká rok plný osobních i profesních úspěchů, navíc se dočkají šance vytvořit něco nového a skvělého. Býci by měli zůstat racionální a soustředit se na udržení životního standardu. I na ně se ale může usmát štěstí, např. v loterii. Blíženci budou mít dle horoskopu spoustu štěstí, bohužel ne každý z nich toho dokáže naplno využít.

Štěstěna se přikloní i na stranu lidí narozených ve znamení Raka. 2020 pro ně bude rokem plným prosperity. Naopak Lvy hvězdy varují před přílišným utrácením peněz, které může reálně nastat. Panny zase čeká velká osobní akvizice, může jít kupříkladu o nový dům.

Vahám se počínaje lednem vrátí chuť do života, začnou se proto více soustředit na své touhy a koníčky. Následujících 12 měsíců bude šťastných i pro Štíry, kteří zbohatnou díky něčemu, co by je nikdy nenapadlo. Střelce čeká rok plný prosperity, štěstí a úspěchů, k potěše jim budou stačit jen drobnosti.

Kozorozi se mají v novém roce na co těšit, jelikož se dočkají materiálního i emočního blahobytu. Pro Vodnáře bude rok 2020 plný změn k lepšímu, najdou totiž mír, harmonii a štěstí. Ryby pak čeká neuvěřitelné štěstí v lásce, ačkoliv jim bude chvíli trvat, než si to uvědomí.

Témata: horoskop astrologie