Lady Dee prozradila, co se odehrává v pražském podsvětí!

Česká pornostar Lady Dee (Drahomíra Jůzová) 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. dubna 2018 10:25

Většina lidí je zná pouze z videí pro dospělé, přesto jsou swingers party pro mnoho z nich nesplněným snem. A ačkoliv se může někomu zdát myšlenka hromadného sexu sebevíc děsivá, v Praze se odehrávají orgie akce častěji, než by se zdálo.

Herečka filmů pro dospělé Lady Dee prozradila, že každá taková akce má svá pravidla, která se musí striktně dodržovat. Nejde tedy o nějaký divoký sex bez zábran, právě naopak.

Samozřejmostí je, že na tyto akce nesmí nikdo mladší osmnácti let. Muži na ně mají vstup pouze v páru se ženou, naopak ženy mohou přijít úplně samy. Důvod je, věříme, logický a pochopitelný.

Na místě jsou k dispozici sprchy, bar, občerstvení a prezervativy. Ty jsou nedílnou součástí každé takové akce, protože zdraví je i při sebemenším počtu účastníků na prvním místě.

Lady Dee také Blesku prozradila, že v Praze jsou čtyři kluby, kde se návštěvníci mohou oddávat swingers. Vstup do nich je zpoplatněn, přičemž horní hranice se pohybuje kolem tisícikoruny.

Do sexu jako takového vás v nich ale nikdo nutit nebude. Můžete se pouze dívat, jak si užívají ostatní, nebo si sami zadovádět pouze se svým partnerem či partnerkou. Slušnost je zde velmi důležitá a pokud někdo projeví zájem o výměnu partnerů či nějakou skupinovou praktiku, můžete s lehkým srdcem odmítnout a nikoho tím neurazíte.

Lady Dee také radí, aby si případní zájemci vstup na podobné akce dopředu rezervovali. Zájem v Česku je o ně totiž větší, než by se mohlo zdát.

Témata: Lady Dee (Drahomíra Jůzová) sex