Bolí vaši partnerku hlava? Vědci vytasili argumenty, po kterých vám skočí do postele!

A jak slavíte 1. máj vy?

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

20. února 2020 16:58

Intimnosti patří k jedněm z nejkrásnějších neřestí života. Kromě toho jsou ale také zdraví prospěšné, a to dokonce více, než se dosud tušilo. Právě výčet všech pozitiv, která s sebou milování přináší, můžete použít jako dobrý vyjednávací argument pro partnera či partnerku.

Francouzská kardiologická federace upozornila blahodárné účinky intimních chvil na lidské zdraví. Upozornil na to deník Nice-Matin.

Právě ten ostatně mužům a ženám doporučil, aby prohlášení Francouzské kardiologické federace použili jako argument pro své partnerky a partnery, kteří by se vyhýbali intimním chvílím, například kvůli bolení hlavy.

Vědci upozornili, že styk v kardiovaskulární rovině umožňuje zbavit se toxinů, zvyšuje srdeční rytmus, aktivuje krevní oběh a posiluje srdeční sval. Platí to podle federace i pro většinu lidí s nemocným srdcem.

Federace kardiologů také uvedla, že pravidelná milostná aktivita prospívá lidskému organismu i po jiných stránkách. Má například relaxační účinky, působí proti depresi a bolesti, a v neposlední řadě umožňuje vylučovat takzvané hormony, které nás činí šťastnými.

Styk má samozřejmě vliv na lidské zdraví i po fyzické stránce. Z pohledu vydané energie intimní chvilky odpovídají svižnému vyběhnutí schodů do druhého patra.

Témata: Lidé Láska, intimnosti, vztahy