Primark v Praze: Víme, jaká bude otevírací doba a kolik bude mít zaměstnanců!

Primark 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2021 20:41

Irský oděvní řetězec Primark otevře prodejnu v Praze, první v České republice, 17. června. Český trh se stane čtrnáctým, na kterém společnost působí. Firma tam vytvoří více než 300 pracovních míst, uvedla to v tiskové zprávě.

Obchod se bude rozkládat ve třech patrech nově postaveného polyfunkčního domu, tzv. The Flow Building, který se nachází na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice. Kvůli pandemii koronaviru Primark zahájení provozu několikrát odložil, původně se s ním počítalo už loni v květnu.

Prodejna s plochou 4600 metrů čtverečních se zákazníkům otevře v 09:00. Kromě oděvů, obuvi a doplňků nabídne také kosmetiku a doplňky do domácnosti. Obchod bude otevřený od pondělí do soboty od 09:00 do 21:00, v neděli mezi 10:00 a 20:00.

Pražská prodejna se otevře jako 396. "Pro společnost se jedná o důležitý nový trh, jelikož pokračujeme v expanzi po střední a východní Evropě," uvedl oblastní manažer pro Polsko, Slovinsko a Českou republiku Maciej Podwojski. Primark už loni oznámil, že svou druhou prodejnu v ČR otevře v Brně. Podepsal nájemní smlouvu v obchodním centru Olympia. Pobočka by měla zahájit provoz příští rok. Firma se chystá expandovat také na Slovensko, kde uzavřela nájemní smlouvu na otevření první tamní prodejny, uvedla dnes.

Témata: primark