Finalistky České Miss takhle svůdné u moře!

Finalistky České Miss na focení u moře 22

Autor: Jan Novák, stars24.cz

30. května 2018 23:08 | Aktualizováno: 2. června 2018 6:32

Deset finalistek České Miss 2018 zvěčnila v sexy pózách v plavkách fotografka Petra Odrazilová na soustředění v Chorvatsku. Všechny dívky udělaly za dva měsíce velký pokrok, a to nejen na své vizáži, ale i v samotné chůzi, choreografiích, i v pózování fotografům.

Dnes byste na žádné z nich nepoznali, že některé finalistky díky České Miss zažívají své první modelingové zkušenosti.

Dívky si užily slunný týden na jachtách Bemex v Chorvatsku. Spíše než relaxu, opalování a koupání se věnovaly právě práci - natáčení a focení. "Holky byly úžasné. Vzhledem k tomu, že jsem měla možnost pracovat s každou z nich od samého začátku, každá udělala neuvěřitelný pokrok a letos je finálová desítka opravdu vydařená. Sama si netroufám tipovat, kdo to nakonec vyhraje," řekla fotografka Petra Odrazilová, které při focení finalistek pomáhala stylistka Šárka Štursová.

O tom, která z těchto dívek se stane novou královnou krásy, Českou Miss 2018, a bude reprezentovat Českou republiku na Miss Universe, získá kontrakt s Juliette Armand na 750 000 Kč a další hodnotné ceny, se rozhodne už tuto sobotu. Finálový galavečer proběhne 2.6.2018 ve 20 hodin v Multifunkční aule Gong v Ostravě, moderuje ho Martin Dejdar, vystoupí Dara Rolins, Adam Mišík, Niko a také Mariana Prachařová a Jan Nedvěd.

Témata: Česká miss