Známe kompletní semifinálovou sestavu České Miss 2020. CO JIM ŘÍKÁTE?

Známe kompletní semifinálovou sestavu České Miss 2020 8

Autor: Jan Novák, stars24.cz

1. září 2020 10:58

Druhý pražský casting uzavřel castingovou tour České Miss 2020 a my již známe kompletní semifinálovou sestavu. Závěrečný casting se konal v Hotelu NH Collection Prague a byl tradičně nejsilnějším. Náročné to tedy měly nejen dívky, ale především porotci, kteří museli zodpovědně vybrat poslední dívky, které dostanou příležitost dále bojovat o post letošní královny krásy.

Ze stovek dívek toužících po korunce královny krásy, jich postoupilo 33 do semifinále. Jejich půvaby, šarm a potenciál hodnotily kromě partnerů soutěže a obchodní ředitelky České Miss, Veroniky Farářové, také vítězky předchozích ročníků. Na každém z castingů se tak dívky mohly setkat nejen s ambasadorkou soutěže Eliškou Bučkovou, ale i s dalšími úspěšnými modelkami, jejichž kariéru odstartovala právě účast v České Miss. Účastnice castingů tak nejen bojovaly o postup do dalších kol, ale odnesly si i cenné rady od profesionálek z oboru modelingu. “Jsem mile překvapena, kolik krásných a charismatických slečen se letos přihlásilo. Na semifinále to bude ještě velký boj. Nervozita stoupá, a to možná i proto, že už budeme chtít po slečnách i krátké ukázky či přesnější představu volných disciplín,” upřesnila Veronika.

Všichni porotci se shodli na tom, že letošní ročník je až neobyčejně silným a konkurence mezi soutěžícími vysoká. „Mám velkou radost, kolik na poslední casting dorazilo dívek. Rozhodování nebylo vůbec jednoduché, ale po dlouhých hodinách debat spolu s ostatními členy poroty jsme zkompletovali počet postupujících a já se už teď těším na semifinálové kolo, kde vybereme finalistky, které se budou ucházet o titul Česká Miss,“ nešetřila Eliška Bučková chválou a přidala se k ní i loňská vítězka Klára Vavrušková: „Z dívek jsem naprosto nadšená. Nejen, že byly krásné, ale zároveň i chytré, spousta z nich je studentkami vysokých škol. Při vybírání finalistek to budeme mít velice těžké.“

„Pro mě byl poslední základní casting zároveň první, kterého jsem se jako porotkyně vůbec zúčastnila a musím říct, že to byl opravdu zvláštní pocit. Kolikrát jsem měla až husí kůži a nejraději bych nechala postoupit všechny dívky za jejich odvahu a to, že vůbec přišly. Moc dobře totiž vím jaké to je být v jejich pozici, jak je člověk nervózní a plný očekávání. Všem moc fandím a velmi je obdivuji. Věřím však, že náš včerejší výběr dívek do semifinále byl povedený. Jsem tu pro ně a budu se snažit být dobrou oporou a rádcem na jejich cestě,“ uzavřela loňská absolutní vítězka světové soutěže Miss Global Karolína Kokešová.

Semifinále České Miss proběhne 30. září 2020 v hotelu NH Prague Collection.

Témata: Česká miss