Krásná modelka Ivana ( †18) záhadně zemřela. Před tím byla na swingers party!

Ivana Smit 3

Autor: Jan Novák, stars24.cz

12. prosince 2017 19:08

Po párty zamířila modelka Ivana Smit do mrakodrapu. Poté ji našli o 14 podlaží níže v příšerném stavu. Jak informuje deník Mirror.co.uk, případ vyšetřuje Interpol.

Úspěšná holandská modelka nastartovala svou kariéru v Malajsii, kam se přestěhovala za svými příbuznými již před 13 lety. Rodina modelky je v šoku. Nedávno byla nalezena mrtvá na podlaze mrakodrapu. 

Osudná ji patrně byla swingers párty

Ivana se ráda dobře bavila. Zamířila do mrakodrapu do 20. poschodí, kde se konala divoká swingers párty obohacena o drogy. O pár hodin déle už ale ležela nahá a mrtvá v 6. podlaží.

Její příbuzní nemohou uveřit informaci, že by se mělo jednat o pouhou náhodu. Nalezena byla prakticky nahá i bez bot. Podle policie však šlo o nešťastnou náhodu. a nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o vraždu nebo sebevraždu.

V den své smrti, v půl osmé ráno stihla Ivana poslat selfie a zprávu svému příteli. Její tělo se ale našlo až mezi 2 a 3 hodinou odpolední.

Otec Ivany ale policii nevěří a žádá důkladnější vyšetřování a dokonce i Interpol. Nedůvěra se zakládá na faktu, že rodině dosud nebyly doloženy žádné fotografie ani podrobnosti z místa činu. Otec také kontaktoval holandskou ambasádu.

Témata: Ivana Smit