Kontroverzní soutěž TV JOJ končí! Vítěz zemřel! Co se stalo?

Momentka z pořadu TV JOJ Lucky Room.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. března 2019 20:06 | Aktualizováno: 30. března 2019 1:11

Soutěž Lucky Room se v programu slovenské televizní stanice JOJ dlouho neohřála. Vedení televize ji stahuje po pouhém měsíci, během kterého zemřel muž, který si odnesl největší množství peněz. Neunesl snad výhru tisíců eur?

Vědomostní televizní soutěž Lucky Room se začala vysílat teprve začátkem března na stanici JOJ. Po necelém měsíci ji však televize stahuje z programu. Oficiálně to zdůvodnila tím, že show nesplnila její očekávání. U našich východních sousedů se však spekuluje o docela jiném důvodu.

Za nečekaným koncem soutěže má stát smrt jednoho z vítězů. Pětačtyřicetiletý Roman Zachar zemřel krátce poté, co v televizi vyhrál 30 850 eur (cca 800 tisíc korun). Stojí za stažením z vysílání tragický incident?

„Relace Lucky Room nesplnila naše očekávání. Divákům nabídneme nové díly Súdnej siene,“ uvedla PR manažerka televizní stanice JOJ Katarína Gajdošíková, podle které bude pořad stažen z vysílání počátkem dubna.

„Smrt výherce za koncem úplně nestojí, ale jedna okolnost následovala druhou a rozhodli se show stáhnout,“ tvrdí zdroj serveru Nový Čas. Ten oslovil i oba moderátory. Zatímco jeden se ke konci soutěže nevyjádřil, Barbora Krajčírová byla sdílnější.

„Relace přichází a odchází. Moc mě bavilo sledovat radost lidí, kteří odcházeli s penězi ze soutěže Lucky Room, a věřím, že se podobné výhry ještě v nějaké relaci objeví,“ svěřila se moderátorka, která na stanici JOJ zůstává v jiných projektech.

Témata: TV JOJ Slovensko televize