Pokračují Výměna manželek a Malé lásky, vrátí se Tvář! Jaký bude jarní TV program?

Tvoje tvář má známý hlas, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

29. ledna 2022 18:41

Jednou z novinek v jarním programu TV Nova bude kriminální seriál Šéfka v hlavní roli s Kateřinou Winterovou. Na obrazovkách se objeví i pokračování staršího krimi seriálu Dáma a Král. Mezi novinkami bude seriál Chlap, příběh lékaře s amnézií na základě skutečných událostí.

Chybět nebudou premiérové díly seriálů Ulice a Specialisté nebo další řada show Tvoje tvář má známý hlas. Televize také zahájila stavbu nového sportovního studia v areálu barrandovských ateliérů.

Multifunkční sportovní studio bude sloužit k tvorbě obsahu pro čtyři sportovní kanály, které Nova vysílá. Zprovozněno by mělo být v polovině letošního roku. Ve studiu budou mimo jiné digitální stěny s vysokým rozlišením a další zobrazovací prvky. Výši investice nechtěla Nova zveřejnit.

Každý všední podvečer uvede televize vědomostní soutěž Na lovu s moderátorem Ondřejem Sokolem. Pondělní večery budou patřit premiérovým dílům krimiseriálu Specialisté. V jarní sezoně se v jednotlivých dílech představí herci Igor Bareš, Adam Kraus, Saša Rašilov nebo Jan Révai jako nový přítel kapitánky Jany Šafářové. V úterý a v pátek večer pokračuje reality show Survivor Česko & Slovensko. V žánru doku-reality, který dominuje středečním večerům, pokračují Výměna manželek a Malé lásky.

Krimiseriál Odznak Vysočina, kterému v současnosti patří čtvrteční hlavní vysílací čas, po osmém dílu nahradí seriál Chlap. Jeho hlavní hrdina, kterým je doktor Ondřej Frank v podání Tomáše Maštalíra, následkem zranění ztratí část paměti. Následovat bude pokračování seriálu Dáma a Král, v hlavní roli s Terezou Hofovou a Matějem Hádkem. Sobotní večery budou patřit desetidílnému krimiseriálu Šéfka, který se nevěnuje jen vyšetřování zločinů, ale i osobním příběhům hlavních postav.

Témata: TV Nova Tvoje tvář má známý hlas Výměna manželek