StarDance si definitivně získal diváky! V sobotu se to opět potvrdilo!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

19. prosince 2021 8:44

V jedenácté řadě zábavného tanečního pořadu StarDance ...když hvězdy tančí České televize dnes večer zvítězil herec Jan Cina s profesionální tanečnicí Adrianou Maškovou

Druhá skončila farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká, která tvořila taneční pár s Markem Dědíkem. Bronzovou příčku obsadil bookmakery favorizovaný krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová.

Porota vysoce hodnotila talent i energii třiatřicetiletého Ciny, který je například nositelem Českého lva za hlavní roli v seriálu Herec z roku 2020, objevil se také v pohádkách Čertí brko nebo Slíbená princezna.

Taneční klání celebrit provázených profesionálními tanečníky se poprvé objevilo v roce 2004 v Británii, kde ho uvedla BBC. Česká televize odvysílala premiérový díl soutěže o dva roky později. Soutěž patří k oblíbeným pořadům ČT. První díl letošního 11. ročníku soutěže sledovalo v průměru 1,618 milionu diváků starších 15 let. Byl to nejsledovanější úvodní večer soutěže StarDance na ČT od roku 2008.

Zatímco z řad celebrit se účastní soutěže StarDance vždy nové tváře, tanečníci se opakují.

Témata: StarDance