Nejznámější show Miroslava Donutila se vrací!

Miroslav Donutil

Autor: Hrušková, stars24.cz

1. března 2018 15:58

Jeden z nejpopulárnějšího českých herců a držitel ceny Český lev, chystá obnovení oblíbeného televizního pořadu Na kus řeči s Miroslavem Donutilem.

Český herec na tiskové konferenci zmínil, že talkshow se bude poprvé vysílat 3.března a že se na její znovuzrození moc těší. I když je Donutil profesí herec, výborně se zhostil i role moderátora. O tom Ostatně mluví, sledovanost jeho pořadu.

Tento pořad vznikl již před sedmnácti lety v Branickém divadle. V roce 2001 bylo první vysílání této úspěšně show a jejími prvními hosty byla Yvetta Simonová a Jiří Suchý. Tento pořad byl vysílaný do roku 2005 a nyní se můžeme opět těšit z úspěšného zábavného pořadu plného zajímavých osobností a humoru.

Na tiskové konferenci mluvil také režisér pořadu Antonín Vomáčka, který zavzpomínal na období vysílání pořadu: "Nabídku k režírování talkshow Na kus řeči jsem dostal někdy v druhé polovině roku 2001. Jako první hosty jsme měli Yvettu Simonovou a Jiřího Suchého. Z každého dílu si dodnes pamatuji nějaké střípky. Natočil jsem jich asi patnáct".

Uvidíme, jak se pořadu povede v nové éře a na jaké hosty pořadu se můžeme těšit.To vše nás čeká již 3. března. My už se nemůžeme dočkat a přejeme hodně štěstí v pokračování pořadu.

Témata: Miroslav Donutil