Slunečná má sledovanost, o jaké se Primě nesnilo! Ordinace dostává na frak!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 18:48 | Aktualizováno: 5. února 2020 21:26

Sledovanost nového seriálu Slunečná musí být příjemným překvapením i pro Primu, která za jeho výrobou stojí. Nový projekt válcuje i Ordinaci v růžové zahradě, kterou léta sledovalo nejvíce lidí.

Jak už vás stars24.cz informoval, "primácký" seriál Slunečná navzdory některým velice kritickým komentářům získal velkou oblibu mezi televizními diváky. Dokonce poráží letitou jistotu, kterou byla konkurenční Ordinace v růžové zahradě.

Podle dat Asociace televizních společností (ATO) a Nielsen Admosphere opadl o "Růžovku" zájem. Od nasazení Slunečné klesla sledovanost pod milion diváků. Nový seriál se vysílá od 11. ledna a jeho průměrná sledovanost včetně předpremiéry dosahuje v průměru téměř jeden a čtvrt milionu lidí.

Slunečná boduje i v top desítce nejsledovanějších pořadů. S výjimkou Televizních novin se do ní dostaly již jen díla veřejnoprávní České televize, thriller Vysoká hra a kriminální seriál Místo zločinu Ostrava. 

Podle serveru mediaguru.cz má úspěch premiérového seriálu dopad i na sponzory. Došlo totiž ke zdražení místa v reklamním bloku v průběhu epizody.

Témata: seriál Slunečná