Další kolo StarDance se blíží! Kdo dnes vypadne?

Druhý večer Stardance se tančil waltz, cha-cha a tango

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2019 16:24

Populární taneční soutěž StarDance letos nemá vyloženého outsidera, přesto lze podle sázkových kanceláří odhadnout, kdo by mohl dnešní večer opustit. Kteří kandidáti jsou ti nejžhavější?

Největšími favority desáté řady taneční soutěže StarDance jsou podle bookmakerů bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (4:1 - 5,5:1) a herec Matouš Ruml (4,5:1 - 6:1). Jde na ně také většina sázek, i když jejich objem je nízký. Soutěž letos nemá vyloženého outsidera, nejmenší šance na výhru mají podle bookmakerů rybář Jakub Vágner, zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X a spisovatelka Radka Třeštíková. Vyplývá to z odpovědí zástupců sázkových kanceláří, které dnes ČTK oslovila. První kolo začne v sobotu od 20:00 a bude věnované zesnulému zpěváku Karlu Gottovi.

"V loňském roce nás zaskočilo brzké vypadnutí Moniky Bagárové, spanilá jízda Jiřího Dvořáka už ale naše predikce potvrdila. Tentokrát jsem přesvědčen, že Lexovi z Comebacku pozice hlavního favorita vaz nesrazí. Matouš svojí veselou a bezstarostnou povahou bude bavit podobně jako jeho kolegyně a vítězka sedmé řady Marie Doležalová," uvedl hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák. Loni byla největší favoritkou zpěvačka Monika Bagárová s kurzem 3:1, ovšem vypadla jako první. Pozdější vítěz, herec Jiří Dvořák, byl na druhém místě s kurzy 4:1 až 5,5:1.

Podle Hanáka by herecká průprava mohla být výhodou také pro Veroniku Khek Kubařovou (7:1 - 8:1). "Otazník visí nad Gabrielou Koukalovou, která přes svoji nespornou popularitu mohla svojí osobitou knižní prvotinou (Jiná) část své fanouškovské obce ztratit," doplnil Hanák.

Fortuna vypsala loni v říjnu kurzy na to, kdo se zúčastní letošního ročníku. Koukalová měla kurz 13:1. "Její taneční debut tak v sobotu oslaví připsáním výhry 27 sázkařů. Ten nejodvážnější díky vkladu 7000 korun získá výhru 91.000," podotkl Hanák.

Zatímco u Fortuny sázkaři nejvíce sázejí na Koukalovou (45 procent), u Tipsportu a Chance nejvíce věří Rumlovi, na kterého šlo 42 procent sázek. Podle mluvčího Tipsportu Jiřího Hadravy však objem sázek není příliš vysoký. "Sázkaři možná čekají, až soutěž začne, aby získali přehled. Ale když kromě poroty hlasují také diváci, je to dost nevyzpytatelné. Nabrali jsme sázky za 50.000 korun na tisícovce tiketů. Nejvyšší sázka za 5000 korun je na výhru Matouše Rumla," uvedl Hadrava.

Podle mluvčí Chance Markéty Světlíkové jde zatím nejméně sázek na zpěvačku Tonyu Graves, novinářku Noru Fridrichovou a zpěváka Ondřeje Ládka, dohromady čtyři procenta. To se ostatně potvrdilo i minulou sobotu, kdy Frydrichová soutěž opustila.

Témata: StarDance Nora Fridrichová