Poslední díl seriálu Most! ČT udělala velkou změnu, fanoušci to nechápou!

seriál Most!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. února 2019 8:59

Fanoušci netrpělivě čekají na poslední díl seriálu Most!, který vysílá Česká televize! Osmé pokračování má být odvysíláno dnes, kdo by ho ale hledal v tradičním čase 21:05, bude zklamán! ČT totiž udělala velkou změnu!

Seriál Most! Se během několika týdnů stal legendou a některé hlášky – jako „Dycky Most!“ - už zlidověly. Přesto se našli kritici, kteří tvrdí, že na veřejnoprávní televizi nemá takový seriál co dělat – a to nejen kvůli vulgaritám, které v něm nejednou zazněly.

Zřejmě i kvůli tomu se ČT rozhodla vysílání změnit. A místo v 21:05 seriál odvysílá až před desátou!

„Poslední díl seriálu Most! bude o něco později. Je natolik dobrej, že stojí za to si na něj počkat. Ty důvody jsou zjevné – jsou slova, která do televize prostě nepatří!“ přiznává v upoutávce na závěrečný díl seriálu představitel Luďana Martin Hofmann.

Pak názorně ukázal, co vše na obrazovky nepatří! „Nepatří tam třeba slovo – co už zaznělo – píp, píp, píp, píp … údajně ve čtvrtém díle až devětkrát.. Slovně ani obrazově to tam prostě nepatří. Takže Most! v pondělí o něco později,“ láká Luďan.

Fanoušci seriálu jsou ale natěšení a posun jim příliš velkou radost neudělal! „Dnešní děti chodí spát mezi 23.-24.hod., mluví hůř než se mluví v seriálu a o sexu vědí víc než někteří z dospělých. Mohli to nechat klidně od 21.hod,“ podivuje se paní Renata.

„Prosím vás, a co jako ještě sprostšího by tam mělo být, že se poslední díl bude vysílat až ve 22. hod? To nám ji jako Dáša ukáže, jak ji má hezky udělanou nebo co teda???“ směje se Lena.

Diváci si tedy musí počkat až do 21:45. Tvůrci seriálu přitom připravili ještě speciální akci pro fanoušky. Ve skutečné hospodě Severka v mostě se bude dnes odpoledne konat veřejná autogramiáda s herci a tvůrci.

Večer pak v uzavřené společnosti proběhne i promítání závěrečného dílu s tvůrci, herci a štamgasty Severky. Akce se zúčastní i fanoušci, kteří se zapojili do soutěže ČT a vyhráli!

ČT dnes seriálu Most! věnuje velkou pozornost. Bude také hlavním tématem pořadu 90’ ČT24, která běží dnes od 20:00 na zpravodajském kanálu ČT! Moderovat ji bude Michal Kubal a i tento pořad bude vysílán přímo z Mostu.

Témata: seriál Most! Česká televize Martin Hofmann