Sympaťák Henry Cavill se loučí s rolí Geralta z Rivie v Zaklínači: Jeho nástupcem bude Liam Hemsworth

Zaklínač

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

30. října 2022 15:00

Herec Henry Cavill jako představitel sympatického, svalnatého lovce příšer Geralta z Rivie, již nebude pokračovat. Netflix to oznámil při představení čtvrté série seriálu. Cavillovým nástupcem bude hvězda z filmové série Hunger Games Liam Hemsworth.

Než však uvidíme Liama Hemswortha na obrazovce, nás čeká stále třetí série s Henrym Cavillem, která bude mít premiéru v létě příštího roku. 

Oba herci tuhle informaci oznámili na svých sociálních sítích: „Moje cesta Geralta z Rivie byla plná příšer i dobrodružství, a bohužel, odložím svůj medailon i meče pro sérii 4. Namísto mě převezme plášť Bílého vlka fantastický Liam Hemsworth." Stejně jako u největších literárních postav předávám pochodeň s úctou k času strávenému ztělesněním Geralta." uvedl Cavill ve svém prohlášení v příspěvku. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Henry Cavill (@henrycavill)

Hemsworth se vyjádřil slovy: „Jako fanoušek Zaklínače jsem nadšený, že mohu hrát Geralta z Rivie. „Henry Cavill byl neuvěřitelný Geralt a jsem poctěn, že mi předává otěže a umožňuje mi chopit se ostří Bílého vlka pro další kapitolu jeho dobrodružství. Henry, jsem už léta tvůj fanoušek a inspirovalo mě, co jsi přinesl této milované postavě. Možná budu muset naplnit nějaké velká očekávání, ale jsem opravdu nadšený, že vstoupím do světa Zaklínače."

Témata: Zaklínač