ŠOK pro fanoušky Ordinace: Končí nejlegendárnější postava seriálu!

Petr Rychlý. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2022 14:24

Diváci Ordinace v růžové zahradě musí skousnout další šokující zprávu. V seriálu, který už běží pouze na internetu, končí jeho nejlegendárnější postava.

Jeden šok už Nova připravila fanouškům Ordinace relativně nedávno, když ji stáhla z televizního vysílání a vypadalo to na definitivní konec. Pokračování nakonec vzniklo, ale pouze pro internetové platformy.

Tam budou lidé již zítra moci zhlédnout epizodu, v níž se uzavřou osudy jedné z klíčových postav seriálu. Čestmír Mázl v podání Petra Rychlého byl jeho neodmyslitelnou součástí celých sedmnáct let.

V seriálu Ordinace v růžové zahradě po 17 letech končí herec Petr Rychlý, který hrál Čestmíra Mázla. Podle scénáře usmrtí jeho postavu mexická mafie. Dramatický zvrat uzavře první čistě internetovou sezonu seriálu, jenž se loni přesunul z vysílání TV Nova na její web Voyo. pic.twitter.com/2NYiNnQDTi

— DigiZone.cz (@digizonecz) January 26, 2022

S předstihem o tom informuje server TN.cz. Vyzrazuje tedy i poměrně bizarní způsob, kterým se scénáristé rozhodli lékaře nechat sprovodit ze světa.

Mázl totiž umře v Mexiku během útoku tamní mafie. Je otázkou, jak se diváci se ztrátou oblíbené postavy vypořádají. 

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Petr Rychlý