Walker, Texas Ranger se vrací! Chucka Norrise nahradí...

Chuck Norris 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. září 2019 8:37

Kultovní seriál Walker, Texas Ranger se vrací! Hit 90. let byl v u nás velmi oblíbený a z herce Chucka Norrise udělal doslova legendu! Americká stanice CBS plánuje, že natočí reboot seriálu, jenže tentokrát už bez jeho největší hvězdy!

Seriál Walker, Texas Ranger zná snad každý. Čestný hlavní hrdina loví padouchy, zachraňuje nevinné a pomáhá šikanovaným dětem. Nesnese žádnou nespravedlnost a hory padouchů dokáže zkrotit kopy s otočkou.

Chuck Norris se díky seriálu stal hvězdou, dodnes o něm kolují vtipy, které sbírá i sám herec. Seriál se vysílal v letech 1993 až 2001 vysílal ve více než 100 zemích včetně Česka. Dodnes je u nás pravidelně reprízován.

Teď by se ale fanoušci texaského rangera Cordella měli dočkat dílů nových! Má to ale háček. Chucka Norrise, který brzy oslaví osmdesátku, nahradí o více než 40 let mladší seriálová hvězda Jared Padalecki (37).

I on má za sebou už bohaté zkušenosti, poprvé na sebe Jared upozornil seriálem Gilmorova děvčata, kde si zahrál přítele Rory Deana. Ztvárnil také jednu ze dvou hlavních rolí v seriálu Lovci duchů (Supernatural), který byl natolik oblíbený, že bylo natočeno hned 15 řad.

Připravovaný seriál s jednoduchým názvem Walker by měl být novou verzí příběhu o Cordellovi Walkerovi, vdovci a otci dvou dětí, který hledá cestu ke své rodině poté, co se vrací do rodného Austinu po dvou letech v policejním utajení. Kromě vyšetřování jednotlivých případů se tak bude snažit obnovit zpřetrhané rodinné svazky.

Scénáře by se měla ujmout známá Anna Frickeová, autorka populárních seriálů Městečko Pines, Muži na stromech nebo Cena za lidskost. Kvalita seriálu by tedy měla být zaručena!

Témata: Chuck Norris Jared Padalecki Walker Texas Ranger seriál