Beverly Hills 90210 se vrací: Legendární seriál má novou znělku!

Beverly Hills 90210

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 13:30

Beverly Hills 90210 se už dnes vrací na televizní obrazovky, televize Fox odvysílá první epizodu nové šestidílné série, která se bude věnovat osudům původních hrdinů. Už v předvečer vysílání zveřejnili tvůrci novou seriálovou znělku.

Víte, proč je dnešek velkým dnes v historii televizní tvorby? Přesně 19 let po poslední epizodě odvysílá televize Fox další díl legendárního seriálu Beverly Hills 90210, na kanálu YouTube stanice už včera představila novou znělku. Podívat se na ni můžete ve videu sami.

Ne, nová série „90210“ opravdu nenaváže tam, kde skončila, jelikož zestárli herci i původní diváci. Publikum se však může těšit na stejné obsazení v čele s Ianem Zieringem, Tori Spelingovou či Shannen Dohertyovou. Avšak bez jedné ze stěžejních postav, Dylana McKaye, se budeme muset obejít.

Jeho představitel Luke Perry totiž 27. února letošního roku prodělal masivní mozkovou mrtvici, po které byl hospitalizován v nemocnici, kde jej lékaři uvedli do umělého spánku. Z něj už se herec, který se má objevit i ve snímku Tenkrát v Hollywoodu, neprobral, 4. března následkům mrtvice podlehl.

Na původním Beverly Hills 90210 vyrostla celá generace televizních diváků i v Česku, jelikož v zámoří se začal seriál vysílat v příhodnou chvíli. Pilotní díl se na obrazovkách objevil v říjnu 1990 a seriál na nich vydržel deset sezón. V nejlepších letech se na premiérové epizody dívalo přes 15 milionů lidí.

Seriál vyprávěl příběh dvojčat Brendy a Brandona Walshových, kteří se z Minneapolisu přestěhovali do kalifornského Beverly Hills, kde si na prominentní střední škole hledali své místo a přátele. Šest nových dílů ovšem nebude na původní série navazovat prakticky vůbec.

Témata: seriál Beverly Hills 90210 Luke Perry Tori Spelling