Doctor P.P. se stal drsným trenérem českých celebrit!

Doctor P. P. a natáčení nového videoklipu 5

Autor: Jan Novák, stars24.cz

16. září 2017 19:38

Ve vršovické posilovně Barbell Gym proběhlo veselé natáčení zbrusu nového videoklipu rockera Petra Pečeného alias Doctora P.P. V současné době nejhranější píseň v českých rockových rádiích tak konečně dostala nový rozměr. Bicáky, Tricáky, Kokosáče - aktuální singl z nově připravované desky, režíroval nadaný mladý herec Jakub Štáfek a bylo opravdu na co se dívat. Na place se sešel neuvěřitelně různorodý tým, složený ze sportovců, tanečnic a hlavně kolegů z hudební i divadelní branže.

Na jeden jediný den si tak Doctor P. P. vyzkoušel roli drsného sportovního trenéra, který se s hvězdnými svěřenci opravdu nemazlí. Pozvání na natáčení přijal zpěvák Ivan Mládek, herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová, zpěvák kapely Olympic Petr Janda, rocker Petr Kolář nebo slavná fotbalová legenda Antonín Panenka.

„Byl jsem trenérem v posilovně, nebo spíše cvičitelem exkluzivních celebrit, které buzeruju, honím a nemazlím se s nimi, protože mi jde jako trenérovi, kterého hraju - jak jinak - jen o prachy a na ostatní věci z vysoka kašlu. Vymyslel to režisér Kuba Štáfek a myslím si, že to bude stejná zábava pro všechny, jako bylo tohle natáčení pro nás,“ potvrdil Petr Pečený.

„Šel jsem kolem, slyšel jsem hlasitou hudbu a ono se tu tvořilo muzikantské umění s kamarádem Petrem. Chtěl, abych také trošku protáhl tělo při posilování, ovšem to kategoricky odmítám. Omrknout vlnící se cvičenky, na to jsem mu ale kývnul. Takže i já jsem si užil při natáčení svou chvilku slávy a rád se zanedlouho na vlastní oči podívám, jak dílko dopadlo,“ žertoval Ivan Mládek.

Celebrity dostali od „Doktora“ pěkně zabrat, klip bude dokončen v nejbližších dnech a diváci se mají opravdu na co se těšit. Takový sportovní masakr celebrit tu ještě nebyl. 

„Bicáky pro mě napsal Pepa Bolan z kapely Mandrage. Myslím, že něco tak ulítlého jste v posilovně ještě nikdy neviděli. Navíc mi natáčení připomnělo dobu, kdy jsme s Fanánkem chodili společně cvičit do posilovny a já byl zapálenými kulturisty neustále napomínán, že je ruším hlasitým smíchem. Nakonec mi bylo doporučeno, abych návštěvy posilovny ukončil, což jsem až do dne natáčení opravdu dodržel,“ potvrdil Petr Pečený.

Témata: Doctor P. P. (Petr Pečený) Petr Janda