Pearl Jam v Praze nevystoupí! Koncert zrušili na poslední chvíli!

Pearl Jam

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2022 12:00 | Aktualizováno: 21. července 2022 21:00

V týdnu, kdy americké rockery Pearl Jam čeká Praha, je potkaly velké komplikace, o nichž čeští fanoušci neslyší rádi. Kapela byla okolnostmi donucena zrušit koncert. Co se stalo?

Již zítra večer měli legendární rockeři vystoupit v pražské O2 areně, jejich středeční koncert v rakouské Vídni se ovšem ze zdravotních důvodů neuskutečnil. Americká kapela následně zrušila své páteční vystoupení v Praze.

Problémem jsou hlasivky zpěváka Eddieho Veddera, kterým uškodilo horko, prach a dým během nedávného koncertu v Paříži. Ani návštěvy lékaře zatím nevedly k dostatečnému zlepšení stavu. 

"Jsou to hrozné zprávy, stejně jako načasování... pro všechny zúčastněné," konstatovali zástupci Pearl Jam na facebooku.

"Jako kapele je nám strašně léto, snažili jsme se najít způsob, jak to stejně odehrát. I Ed chtěl hrát. Ale momentálně nemá k dispozici hlasivky," dodali muzikanti. 

"Doufali jsme, že se Ed před zítřejším (pátečním) vystoupením uzdraví. Navštívil doktora v Praze a pokračuje v léčbě, hlas bohužel stále nemá," oznámila kapela fanouškům, kterým vyjádřila "upřímnou omluvu". "Vždycky jsme tady u vás měli památná vystoupení a jsme stejně jako vy hluboce zklamáni," napsali Pearl Jam.

Témata: Pearl Jam