Oblíbená kapela Lucie vydala po 16 letech nový singl!

Kapela Lucie

Autor: Švandová, stars24.cz

4. května 2018 13:38

Typický dvojhlas Davida Kollera a Roberta Kodyma! Po prvních tónech jasně rozpoznatelný kapelový zvuk a text napsaný Robertem Kodymem na ožehavé téma. Tak vypadá nový hit skupiny Lucie s názvem Takhle tě mám rád!

Všichni jsme čekali jestli se Lucie opět zmátoří a vydají novou desku. Na tu si sice ještě chvíli budeme muset počkat. Nový singl je ale tady!

„S Lucií jsme naposledy nahrávali v roce 2002 album Dobrá kočzka která nemlsá. Od té doby jsme sice společně netvořili, ale já si za těch 16 let schovával nápady na texty, o kterých jsem věděl, že budou jednou pro kapelu skvělé,“ popisuje Robert Kodym.

V novém singlu zpracoval téma, kterého se Lucie zatím nikdy nedotkla. „Když si poslechnete text Takhle tě mám rád, zjistíte, že je o svatbě. Když vyslovíte to slovo, uvidíte, že se chlapi většinou leknou, ale holky reagují naprosto obráceně. Ten kontrast se nám moc líbil,“ vysvětluje kytarista deníku Blesk.

Kapelu v listopadu čeká turné s novou deskou. Kromě 6 koncertů v Česku odehrají i dva na Slovensku. Milí příznivci, máte se na co těšit!

Témata: Lucie (hudební skupina)