Karel Gott ohromil Slovensko! Vystoupil s největšími hvězdami i rodinou!

Karel Gott vystoupil v Bratislavě

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. ledna 2018 11:21

Zpěvák Karel Gott má za sebou dlouho očekávaný koncert na Slovensku. V Bratislavě zazpíval své nejznámější písně před desetitisícovým publikem a na pódiu se vystřídali mnozí hosté i jeho dcery.

Bratislavský stadion Ondreje Nepely při koncertu praskal ve švech. V průběhu večera zazněly ty největší hity a na pódiu se objevil například Palo Habera, který si s mistrem střihl skladbu Když muž se ženou snídá, jíž je autorem.

"Děkuji vám všem, kteří jste včera přišli na můj koncert do Bratislavy. Bylo to poprvé, kdy jsem měl za zády tak velkolepou světelnou show a grafickou projekci, stejně tak to bylo poprvé, kdy jsme se s Marikou Gombitovou, Paľem Haberou, Jožom Rážem a Vašom Patejdlem společně sešli na jednom pódiu a vystoupili. Byl to pro mě večer pocty těchto kolegů, jelikož je považuji za legendy slovenské populární hudby," napsal Gott na Facebook.

S radostí přivítal i mladého a talentovaného houslistu Filipa Jančíka, o kterém určitě ještě hodně uslyšíme. "Jsem šťastný, že včera také poprvé před tak velkým publikem vystoupila i moje dcera Charlottka a nádherně zazpívala píseň Somewhere over the Rainbow," pokračoval.

"Při písni Trezor si s námi na pódiu spontánně zatancovala i Nellinka a předvedla své taneční nadání. Velké poděkování patří i organizátorům ze Silvi Production za realizaci," dodal zpěvák.

Na závěr dvouhodinového programu se s diváky rozloučil legendární skladbou Lady Carneval a písní Ráno jedu dál.

Témata: Karel Gott Koncert