K zemi hleď: Vánoční dárek Netflixu s Di Capriem a dalšími hvězdami!

Jennifer Lawrence a Leonardo Di Caprio v komedii K zemi hleď.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2021 16:10

Na Štědrý den si Netflix připravil opravdu zajímavý dárek pro své předplatitele. Půjde o možná zatím nejlépe obsazený film z jeho produkce. Hraje v něm například Leonardo Di Caprio.

Netflix už dávno není streamovací platformou, která shromažďuje seriály, co vznikly v televizních produkcích po celém světě, je i o původní tvorbě. Včetně té filmové, která může směle konkurovat Hollywoodu. Obsazení ostře sledované prosincové novinky to jasně dokazuje.

Hlavní role v satirické komedii se sci-fi podtextem nazvané K zemi hleď! totiž obstarali Leonardo Di Caprio a Jennifer Lawrence. Právě oni si zahráli ústřední dvojici, o které se zmiňuje upoutávka ke sledování více než dvouhodinového snímku.

"Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá," stojí v anotaci.

Hollywoodským hvězdám pak sekunduje neméně slavný "kompars". Před kamerou se objevili Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet nebo Ariana Grande.

Témata: K zemi hleď! (film) Netflix