Přání Ježíškovi v kinech: Předčasné Vánoce mělo už 50 tisíc lidí!

Jaroslav Dušek v komedii Přání Ježíškovi.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

17. listopadu 2021 21:40

Že se přece jen za kulturou chodí i v této covidové době dokázala aktuální víkendová čísla návštěvnosti kin. Od minulého čtvrtka totiž přišlo na nový český film Přání Ježíškovi režisérky Marty Ferencové do kin 51 030 diváků.

„Tento víkend mi dal naději, že se dá kino stále zaplnit. Každý třetí divák o tomto víkendu přišel na Přání Ježíškovi. Bál jsem se, že je na náš vánoční film příliš brzo. Pochopil jsem ale podle ohlasu diváků, že se potřebují na něco těšit, ať už jsou to Vánoce nebo okamžiky v dobré společnosti. A jsem rád, že jsme připravili film přesně v tomto duchu,“ svěřil se producent a střihač snímku Adam Dvořák. 

Romantický film představil v hlavních rolích Richarda Krajča, Elizavetu Maximovou, Petra Vaňka, Táňu Pauhofovou, Matěje Hádka, Jiřího Langmajera, Annu Polívkovou či Evu Holubovou s Jaroslavem Duškem.  „Jde o pět příběhů o lásce, které se navzájem proplétají, aby se všechny završily na Štědrý den. Všechny jsou o lásce,“ dodal Dvořák.

„Je to taková pohádka pro dospělé. Tu člověk občas potřebuje, aby zjistil, že věci jsou ještě v pořádku,“ dodal představitel hlavní role Richard Krajčo. „Doufáme, že ten film zahřeje, pohladí a dojme,“ doplnila Elizaveta Maximová.

Film vznikl v produkční společnosti Movie Adama Dvořáka a s podporou Jihomoravského filmového nadačního fondu. Do kin jej uvedla společnost Bioscop 11. listopadu 2021.

Témata: film Přání Ježíškovi