VIDEO: Dvě nevěsty a jedna svatba - Vylez!

Dvě nevěsty a jedna svatba - Vylez!

Autor: Jan Novák, stars24.cz

2. května 2018 14:06

V nové české komedii Dvě nevěsty a jedna svatba, která je právě v kinech, se po několika letech objevuje ve filmu Ester Geislerová. Ve filmu hraje Karolínu, která už si našla ženicha, narozdíl od její sestry Marie (Anna Polívková). Ester si natáčení užila.

„Bavilo mě se bavit s ostatními mimo kameru. Eva Holubová, Bob Klep, Anička Polívková, Jarda Plesl, Honza Dolanský. Všichni jsou strašně vtipný, bylo mi ctí s nimi zaglosovat. Asi nejvíc jsem si užila hádku s Evou Holubou, hlavně proto, že jsem byla celou dobu za dveřmi.“, směje se Ester.

Režisér komedie Dvě nevěsty a jedna svatba Tomáš  Svoboda spolupracoval na scénáři s Marcelem Bystroňem, autorem scénáře úspěšné komedie  Špunti na vodě. „Scénář filmu vznikal ve spolupráci s Marcelem Bystroněm už od roku 2016, kdy jsme si řekli, že bychom chtěli vidět trochu ostřejší řekněme "hovadskou" romantickou komedii. Sbírali jsme historky z vesnic, kam jezdíme a postupně je skládali do příběhu“, vysvětlil režisér Tomáš Svoboda. „Osobně je mi moc líto některých historek, které se do scénáře nevešly,  např. příběh dlouhovlasé paní, která natírala vrata barvou v ruce a s cigaretou v ústech a kolem jela sousedka na kole a když jí pozdravila vypadla jí cigareta do té acetonové barvy a tak jí shořely všechny vlasy“, směje se režisér.

Hlavní role sester ztvárnily herečky Anna Polívková a Ester Geislerová, objekt jejich zájmu pak Jaroslav Plesl.  Do  rolí svérázných rodičů obsadil  režisér herecké manželské klasiky, Evu Holubovou a Bohumila Klepla. V komedii dále uvidíme  Jana Dolanského, Andreu Hoffmanovou nebo Oldřicha Navrátila.

Témata: film Dvě nevěsty a jedna svatba Eva Holubová