Hned první den natáčení stál režisérku filmu Superžena málem život!

Z natáčení filmu Superžena 6

Autor: stars24.cz

27. března 2021 18:46

Tvůrci komedie Casting na lásku začali s natáčením nového celovečerního filmu s názvem Superžena a hned první natáčecí den došlo málem k neštěstí! Během natáčené scény, ve které byla režisérka a herečka Eva Toulová ve vaně, se uvolnila přilepená rozsvícená lampička pod proudem a začala padat do napuštěné vody. Tu režisérka v poslední chvíli chytla a zabránila tak neštěstí.

„Točila jsem scénu, kdy jsem si měla malovat ve vaně a najednou jsem uslyšela, jak něco za mými zády padá. Intuitivně jsem za sebe dala ruku, pak až jsem zjistila, že to, co chytám je vlastně svítící lampička.“ uvedla Eva Toulová. „Vždycky je skvělé, když to na plátně jiskří, ale tohle by bylo trochu moc.“ zavtipkovala.

Připravovaný film Superžena plánuje být vizuálně netradičně pojatým snímkem ze současnosti, který naráží na téma hledání postavení moderní ženy, slibuje atraktivní podívanou se známými tvářemi i podvodní natáčení.

„Hlavní protagonistka - jako svobodná bezdětná třicátnice - nenaplňuje očekávání okolí, když netouží po závratné kariéře ani založení rodiny. Bojuje s každodenními tlaky tak dlouho, dokud nátlaku nepodlehne a nerozhodne se být perfektní Superženou ve všech ohledech tak, jak to společnost vyžaduje.“ představuje snímek jeho režisérka Eva Toulová, která si hned první natáčecí den si zahrála jednu z postav.

Snímek, ve které si zahraje například, Natálie Grossová a další známé tváře, vzniká pod společností Copperfilm a bude dotočen v první polovině tohoto roku. Poté se na něj mohou diváci těšit v kinech.

Témata: film Superžena