Po svatbě líbánky! Jasmina na nich šokovala Rytmuse!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 13:33

Rytmus a Jasmina vyrazili jako většina novomanželů na líbánky. Slovensko jim tentokrát bylo malé, a tak zamířili do zahraničí, kde balkánská kráska svého muže jednou věcí evidentně zaskočila. Jaké překvapení mu připravila?

O uplynulém víkendu si na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy řekli rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič ano. Poté, co svůj nově uzavřený sňatek oslavili s rodinou a přáteli, vydali se logicky na líbánky. Samozřejmě do zahraničí, konkrétně do města světel, jak se mu s oblibou přezdívá.

Pokud tipujete Paříž, hádáte správně. Francouzské hlavní město sice před nedávnem alespoň na čas přišlo o jednu z dominant, katedrálu Notre-Dame, přesto je tam stále spousta romantických míst pro zamilované novomanžele a nastávající rodiče. Balkánská kráska totiž již brzy přivede na svět syna.

Zatím si však užívá pobyt v zemi galského kohouta, o čemž svědčí její krátké vyjádření na sociální síti. „Děkuji za ty krásné chvíle, které můžeme trávit všichni spolu,“ nezapomněla zmínit ani dítě, které nosí v břiše. Svého muže navíc v rámci líbánek obdarovala nečekaným dárkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Kvě 22, 2019 v 2:00 PDT

„Jeden z těch, které jsem chtěl vždy vidět naživo,“ pochlubil se Rytmus na Instagramu fotkou, na níž stojí před vstupem do pařížského koncertního sálu Olympia, kde právě koncertoval americký R&B hudebník Brian McKnight.

„Nejhezčí na tom je, že jsem na jeho písničky, které nás provází celý vztah (svatební tanec), balil mou ženu a ona mi to dá jako svatební dar,“ svěřil se dojatý rapper. S Jasminou zkrátka stále vrkají jako hrdličky a na každém kroku vykřikují do světa, že spolu vydrží navždy. Uvidíme, jestli se jim toto přání splní.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)