Rozhazovačná Jasmina Alagič: Šaty na jedno použití!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 20:11

Celé Československo nadále baží po detailech z víkendové svatby Rytmuse a Jasminy Alagič. Možná, že se mezi fanoušky najde i zájemce o svatební šaty moderátorky, balkánská kráska se jich totiž chce zbavit.

Jen několik dní uplynulo od pohádkové svatby rappera Rytmuse a moderátorky Jasminy Alagič na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy. Jelikož se oba novomanželé zařekli, že to bude jejich jediný sňatek v životě, balkánská kráska se se svatebními šaty rozhodla naložit po svém.

„Plánujeme s nimi udělat nějakou pěknou věc. Pomoct díky nim někomu, kdo to potřebuje,“ prozradila magazínu Plus Jeden deň Gabriela Drobová, kamarádka Jasminy, která pomáhala s přípravou obřadu. Co přesně s nimi zamýšlí, však nikdo neřekl. Nejčastěji se spekuluje o dražbě.

Otázkou je, jestli je s tím srozuměná autorka šatů, Jasminina dvorní módní návrhářka Jana Pištejová. Je však možné, že zakázku přijímala s vědomím, že navrhuje šaty na jedno použití. Těšit ji mohou alespoň Rytmusova slova o tom, jak se mu roztřásla kolena, když svou lásku viděl v šatech přicházet.

Každopádně je prakticky stoprocentně jisté, že nešlo o levný oděv. Nejhvězdnější pár slovenského šoubyznysu se však nebojí sáhnout hluboko do kapsy, čehož byl svatební obřad plný známých tváří jasným důkazem.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)