Rytmus vysvětluje trapas: Proč četl slib z papíru?

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 13:40

Rapper, co má v hlavě desítky písňových textů, čte svatební slib? To je ale trapas, utahovali si lidé z Rytmuse, který si o uplynulém víkendu vzal moderátorku Jasminu Alagič. Pod palbou kritiky se nakonec rozhodl celou věc uvést na pravou míru.

To byl tedy pořádný trapas, ťukali si fanoušci prstem na čelo, když viděli fotografii, na které Rytmus předčítá svůj slib manželce Jasmině Alagič z papíru. K tomu se navíc rapper přiznal, že se i přesto na půl minuty zasekl. Asi i jemu nakonec došlo, že by měl vysvětlit, co se o víkendu na zámku v Pezinku dělo, proto se rozepsal na sociální síti.

Patrik si prý říkal, že nebude nervózní, ale opak byl pravdou. „Motýli v břiše a příjemná nervozita z něčeho, co je poprvé,“ líčí na Instagramu. „Tři minuty před obřadem jsem si napsal na papír slib ve stylu básně, aby bylo každé slovo do detailu silné,“ píše šťastný novomanžel.

Když začal obřad, padlo to na něj úplně. „Něco tak silného jsem ještě nezažil. Když se objevila moje manželka, tak se mi roztřásla kolena a skoro mi puklo srdce štěštím. Když se blížila, chtěl jsem ji obejmout, políbit, ale nemohl jsem,“ pokračuje Rytmus. „Zásnuby byly silné, ale tohle bylo nejemotivnější, co jsem ve vztahu zažil,“ přiznává populární hudebník.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Kvě 21, 2019 v 12:57 PDT

O „nejkrásnějším dni v životě“ se na internetu rozepsala i Jasmina. „Moci říct ANO tomu pro mě nejmilovanějšímu muži na světě je velká věc,“ svěřila se balkánská kráska svým fanouškům na Instagramu.

„Vím, že jsou lidé, kteří zastávají názor, že svatbu nepotřebují, že je to jen papír. Pokud to tak cítíte, je to správně. Já jsem však odjakživa toužila zasvětit svůj život a všechno se mnou související lásce mého života, sdílet společné příjmení a být hrdou ženou svého muže. Ať každá láska trvá věčně,“ vypsala se Jasmina Alagič Vrbovská ze svých pocitů.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič