Zpověď Dary Rolins: Totálně to posr **! Musela jsem z toho pekla utéct!

Dara Rolins 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. května 2019 11:16

Dnes je Dara Rolins (46) na výslunní, před sedmi lety, ale prožívala největší krizi svého života! Způsobila autonehodu, při které zemřel člověk. Navíc se jí do toho rozpadl vztah. Teď slovenská hvězda promluvila o tom, jak to všechno tehdy zvládla!

„To bylo hodně zlé období,“ přiznává otevřeně blonďatá zpěvačka. „Na to jsem absolutně nemohla být připravená. Jak jsem jinak zvyklá na cokoliv, tak tohle byla úplně jiná zkušenost,“ vysvětluje v rozhovoru pro server Neovlivni.cz.

Vzpomíná na to, jak byla pod drobnohledem médií a 24 hodin denně měla v patách fotografy. „Přespávali před mým domem, sledovali mě, jezdili za mým řidičem a čekali na jakékoliv šlápnutí vedle. To bylo trošku nefér,“ myslí si při pohledu zpět Dara.

„Byť jsem byla odsouzena, v jádru vím, že jsem neudělala nic špatně – nepožila jsem alkohol, nejela jsem rychle. Ale stalo se. A kdykoliv jedu stejným místem, vždycky si uvědomím, že je tam mnoho otazníků,“ říká.

Tahle životní etapa jí prý ubrala hodně sil. „Nemluvě o rozchodu s otcem mé dcery Matějem, což byla facka z druhé strany,“ připomíná, že ve stejné době ji opustil otec její dcery, frontman skupiny Wohnout Matěj Homola. „Nezbylo mi než na tři měsíce odcestovat do Států, kde jsem v L. A. bydlela u kamarádky. V ten daný moment mi tohle hodně pomohlo. Jenže jsem se kvůli soudům musela vrátit, peklu nešlo uniknout. To byla vysoká škola úplně všeho,“ říká, když se ohlíží zpět.

Hodně jí pomohla její tehdejší manažerka a kamarádka Eva Skallová (†36). „Znala mě jak nikdo. Matěj v té době odešel. V celé záležitosti se skutečně vyznamenal. Totálně to tehdy posr**. Ale klíčové bylo, že jsem nikdy neztratila kontakt se svým zdravým mozkem, což znamenalo, že jsem před Laurou nikdy, a to můžu odpřisáhnout, nenechala vybublat vztek na jejího otce, který jsem přirozeně měla,“ říká bez okolků. I o Evu nakonec ale Dara přišla. Skallová zemřela na rakovinu.

Teď už má zpěvačka se svým expartnerem vztahy dobré. „Matěj se mi z toho vyznal, což mimochodem není dlouho. Říkal: „Klobouk dolů, jak si to celé ustála a neposlala mě před Laurou do patřičných míst, přestože jsi mohla a měla na to právo.“ Byly chvíle, kdy jsem brečela, ale před Laurou jsem si vymyslela jiný smutný příběh jen proto, abych neříkala pravdu,“ práskla v rozhovoru Dara.

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák)