Leo DiCaprio ve Varech! Vyfotili ho před hotelem Thermal!

Leonardo DiCaprio ve filmu Vlk z Wall Street 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 16:57

Leonardo DiCaprio dnes na festivalu v Cannes uvede nový film Tenkrát v Hollywoodu, při té příležitosti se pořadatelé karlovarského filmového festivalu rozhodli připomenout, jak byl tenkrát v Karlových Varech. Na sociální síti totiž ukázali čtyři zajímavé fotky populárního herce.

Právě dnes byste Leonarda DiCapria hledali v západočeském lázeňském městě marně. Správci instagramového účtu karlovarského filmového festivalu však prokázali jistou sounáležitost mezi evropskými festivaly, jelikož v den, kdy oscarový herec představí v Cannes svůj nový film Tenkrát v Hollywoodu, ukázali čtvrtstoletí staré fotografie DiCapria v ulicích Karlových Varů.

Zatímco teď by se za ním vydaly stovky českých fanynek, tehdy to bylo docela jiné. „Když v roce 1994 přivezl do Varů film Co žere Gilberta Grapea, skoro nikdo ho ještě neznal, a tak se mohl před hotelem Thermal klidně procházet,“ stojí na Instagramu MFF Karlovy Vary.

Těžko se tomu věří? Di Caprio je ale opravdu na jedné ze čtveřice fotografií zachycen, jak stojí s rukama v podpaždí za zdánlivého nezájmu kolemjdoucích, kteří raději postávají nebo posedávají kolem. Na dalším snímku si populární herec nandavá čelenku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karlovy Vary IFF (@kviff), Kvě 20, 2019 v 10:06 PDT

Autorem snímků je fotograf Miloš Fikejz, který začátkem letošního roku zemřel. Jeho práci si však budou moct připomenout návštěvníci letošního ročníku filmového festivalu, který se tradičně uskuteční na přelomu června a července. Jeho součástí totiž bude výstava 40 portrétů významných filmových osobností.

Dnes čtyřiačtyřicetiletý DiCaprio zavítal do Varů v 19 letech, tři roky před uvedením legendárního Titanicu a dlouhých 22 let před ziskem Oscara za nejlepší mužský výkon v hlavní roli ve filmu Revenant Zmrtvýchvstání. Letos se objeví v kinech v devátém filmu režiséra Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu.

Témata: Leonardo DiCaprio Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)