Hrdý novomanžel Rytmus: Ve vzkaze fanouškům si podal Daru Rolins!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 10:06 | Aktualizováno: 21. května 2019 17:37

V den svatby Rytmuse a Jasminy Alagič popichovali Daru Rolins fanoušci i přátelé novomanželů, teď si přisadil i sám rapper. Na sociální síti totiž zveřejnil vzkaz, v němž degradoval všechny své předchozí vztahy.

Patrik Vrbovský alias rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič si o víkendu řekli ano na zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy. Už toho dne si někteří přátelé novomanželů neodpustili popíchnutí jeho někdejší přítelkyně Dary Rolins, sám nově ženatý hudebník (možná neúmyslně) vměstnal štiplavou poznámku na adresu zpěvačky do vzkazu fanouškům na sociálních sítích.

Na Instagramu se jim totiž včera rozhodl popsat první hodiny manželství s Jasminou. „Cítím se hrdě a šťastně. Oslovování ‚moje manželko‛ ve mně vyvolává něco silného, co musím chránit a obstarat do konce života,“ svěřil se jinak ostrý rapper.

„Být pán domu, být dobrým otcem a mužským vzorem beru jako automatickou věc,“ pokračoval Rytmus. A pak to přišlo… „Pozor, toto se nedá porovnat se žádným chozením,“ jako by narážel na vztah se zpěvačkou Darou Rolins, která jej za sedm let k oltáři nedostala. Balkánské krásce Jasmině se to podařilo zhruba za rok.

„Manželství a rodina je nejvyšší level vztahu, které by mělo být jen jedno v životě. (Aspoň já to tak přirozeně cítím.) A přesně na toto jsem čekal celý život,“ píše rapper na sociální síti. Na závěr připojil následující vzkaz své ženě: „Miluji moji manželínu.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Kvě 20, 2019 v 4:41 PDT

Příspěvek doprovází fotografie rukou novomanželů se snubními prsteny, které pro ně udělal šperkař František Holub. Ten páru popřál všechno nejlepší už pár dní před svatbou. „Když tě dělá šťastným štěstí jiných, víc slov není potřeba,“ svěřil se na Instagramu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins Jasmina Alagič