Adele řeší rozvod po svém: Koupím ti luxusní dům, jen abys už byl pryč!

Adele s manželem 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. května 2019 14:14

Britská zpěvačka Adele (31) se snaží střežit si své soukromí. I přesto nedávno na povrch vyplulo, že její manželství se Simonem Köneckem (45) krachlo! Jak se zdá, hvězdná zpěvačka se navíc chce svého muže zbavit co nejrychleji!

„Adele a její partner jsou v odluce. Jsou rozhodnuti svého syna vychovávat společně a s láskou. Jako vždy žádají o soukromí,“ uvedl s tím, že žádná další vyjádření poskytovat nebude,“ okomentoval rozchod mluvčí zpěvačky.

Zdá se ovšem, že Adele chce mít už klid a proto se snaží svého manžela zbavit co nejrychleji! Právě proto mu údajně za necelých 10 mil. eur koupila luxusní dům v Beverly Hills!

Honosná vila postavená v 60. letech má 5 ložnic a 6 koupelen a k tomu i rozsáhlý pozemek. Nedaleko navíc mají své domy celebrity jako například Cameron Diaz (46), Katy Perry (34) či s manželé Ashton Kutcher (41) a Mila Kunis (35).

Vpadá to tedy, že Simon se po rozvodu bude mít docela dobře. Už dříve se spekulovalo, že na rozvodu mohl slušně vydělat. Jmění jeho manželky totiž činí přes čtyři miliardy korun. A vzhledem k tomu, že před svatbou, která se odehrála před třemi lety, nebyla podepsána předmanželská smlouva, by si měl Simon přijít na pěkný balík!

Adele obchodníka Simona poznala v roce 2011, seznámil je společný kamarád, zpěvák Ed Sheeran (28). V roce 2012 se jim narodil syn Angel, svatba se odehrála v tajnosti v roce 2016. Krizi ve vztahu už pár prožil dříve, v roce 2014 spolu nějakou dobu nežili. Nakonec se ovšem usmířili.

Témata: Adele rozvod