Manželství Maroše Kramára se rozpadalo už dlouho! Nepomohl ani radikální krok!

Maroš Kramár

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. května 2019 20:09

Slovenský herec Maroš Kramár (60) před nedávnem rozvedl. Manželství s právničkou Natašou Nikitinovou (51), které trvalo dvacet let, soud rozvedl za 20 minut. Mezi manželi to ovšem skřípalo už delší dobu!

O krizi mezi Kramárem a jeho ženou se mluvilo už před třemi lety. Údajně za to mohly právě Marošovy vztahy s dalšími ženami.  I tak se ale snažili manželé vše slepit.

„Tak v každém manželství je to chvilku v pořádku, potom je bouřka, potom vyjde slunce, je to všelijak. To jsou ale soukromé věci, se kterými by jsem se velmi nerad svěřoval médiím,“ prozradil před časem slovenskému TopStaru herec.

Problémy nakonec zažehnala delší odluka. Nataša před více než rokem sbalila všechny tři děti, které s Kramárem má, a odjela na pět měsíců na dovolenou na Kostariku! „Byl jsem si pro rodinu, která tam trávila 5 měsíců. Děti tam chodily do školy a manželka se o ně starala. Když jim skončila škola, tak jsem tam také s nimi chvilku byl a bylo to úžasné!" pochvaloval si tenkrát. I tehdy se mluvilo o rozvodu, slovenský herec to ale popíral.

Jak se ale zdá, řešení to bylo jen dočasné. V polovině dubna 2019 prasklo, že se Maroš a Nataša dávno rozešli. Vyšlo to najevo poté, co jednomu ze slovenských deníků přiznal, že už je jistý čas rozvedený, ačkoliv se v médiích teprve čile spekulovalo o možné rozvodové bitvě,

Témata: Maroš Kramár rozvody