Rytmus a Jasmina se měli brát: Hosty nechali čekat!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 18:10

Rytmus a Jasmina Alagič se včera vzali a byla to opravdu pohádková svatba. Úplně do posledního detailu se však nevydařila. Ve chvíli, kdy si novomanželé řekli ano, už měli být dávno svoji.

Včera odpoledne kolem půl šesté si na malebném zámku Pezinok nedaleko Bratislavy řekli ano rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič, ze kterých se tím stali manželé Vrbovští. Právě už před 24 hodinami se mluvilo o tom, že samotný obřad nabral jistý skluz, ovšem jen v řádu několika minut.

Pravdou ovšem je, že když slovenská svatba roku krátce po páté hodině začínala, měli být novomanželé už dávno svoji. Místo toho teprve kráčeli k obřadnímu stolu, kde svazek definitivně stvrdili.

Podle deníku Nový Čas měl obřad odstartovat už v 16 hodin, čekání se však svatebním hostům pořádně natáhlo. Mnozí přitom spěchali, aby jej stihli, poslední známé tváře dorazily dvě minuty před plánovaným začátkem, načež za nimi armáda bodyguardů zabouchla vrata areálu.

Svatebčani ovšem museli ještě hodinu čekat na zámeckém nádvoří v družném rozhovoru se sklenicí vína. Rytmus se nakonec dočkal a Jasmina přišla v krásných bílých šatech. Krátce poté si vyměnili svatební sliby a od té chvíle kráčí životem jako manželé.

Hvězdný slovenský pár zpečetil svatbou svůj zhruba rok trvající vztah. Letos je kromě vstupu do manželství čeká ještě jedna neznámá role, co nevidět se totiž stanou také rodiči. Kráska balkánského původu už nějaký ten čas nosí v břiše syna.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič