Princ Harry přistižen! Svatba s jinou ženou! Meghan ostrouhala?

Princ Harry na svatbě Lady Gabrielly 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 16:00

Před rokem si vzal za ženu americkou herečku Meghan, včera čekala Prince Harryho další svatba. K rozvodu populárního páru samozřejmě nedošlo, ačkoliv se syn princezny Diany objevil ve Windsoru v doprovodu jiné ženy.

Skoro přesně po roce se členové britské královské rodiny opět sešli na hradě Windsor u příležitosti svatby. Den před ročním výročím sňatku prince Harryho a vévodkyně Meghan si v kapli svatého Jiří vzala Lady Gabriella Windsor finančníka Thomase Kingstona.

Princ a novopečený otec Harry se na obřadu neobjevil ve společnosti své ženy, ale po jeho boku stanula jiná žena. Vévodu ze Sussexu doprovázela herečka Sophie Winkelmanová, která je vdaná za bratra novomanželky Lorda Fredericka, zatímco jeho manželka Meghan zůstala doma s malým synem Archiem.

Harry prohodil před obřadem pár slov s královnou Alžbětou, která na svatbě rovněž nechyběla. Objevila se také Pippa Middleton, její sestra Kate s manželem Williamem letos v květnu do Windsoru nedorazili.

Zajímavostí včerejšího obřadu je vazba nevěsty na Českou republiku. Její matka, princezna Michaela z Kentu, se v roce 1945 narodila jako sudetská Němka v Karlových Varech. Její muž, princ Michael, je bratrancem úřadující královny Alžběty.

Témata: Princ Harry královská rodina (gbr) Meghan Markle