Rok od svatby Harryho a Meghan: Královská rodina se definitivně změnila!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 17

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 11:03

Na den přesně před rokem se z prince Harryho a vévodkyně Meghan stali ve Windsoru manželé. Za dvanáct měsíců se museli vypořádat se spoustou spekulací o tom, jak změnili vztahy uvnitř královské rodiny. Opravdu?

Dnes je to rok, co si na královském hradě Windsor řekli ano princ Harry a bývalá americká herečka Meghan. Obřad vévody a vévodkyně ze Sussexu se uskutečnil v tamní kapli svatého Jiří pět měsíců poté, co populární pár oznámil zásnuby. Manželé při příležitosti výročí zveřejnili video se záběry ze zákulisí svatby.

Za rok od svatby toho Harry a Meghan stihli opravdu dost. Především se jim počátkem letošního května narodil prvorozený syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor. V médiích se přitom objevily nepodložené spekulace, že syn princezny Diany není otcem dítěte.

Podobných fám se za rok od sňatku objevila spousta. Éterem kolují např. informace o tom, že rodina v čele s královnou Alžbětou prince Harryho vydědila, přičemž jedním z důvodů má být fakt, že jeho žena Meghan už byla jednou vdaná.

Spekuluje se rovněž o neshodách mezi bratry Harrym a Williamem a jejich ženami, ačkoliv se oba mladé páry běžně objevují společně na akcích královské rodiny a vzájemně si projevují podporu nejen na sociálních sítích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Kvě 19, 2019 v 12:53 PDT

Vévoda a vévodkyně si evidentně z takových zpráv velkou hlavu nedělají, o čemž vypovídá i vzkaz, kterým doplnili dnes publikované video. „Díky za všechnu lásku a podporu od spousty z Vás po celém světě. Každý z Vás učinil tento den ještě smysluplnějším,“ napsali v den ročního výročí svatby Harry a Meghan.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)