Rytmus a Jasmina dbali na detaily: Svatba minutu po minutě!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 10:09

Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič jsou od včerejšího odpoledne oficiálně manželé Vrbovští. Jak probíhala jejich svatba od první do poslední minuty, popsal do detailu slovenský server topky.sk.

Včera pozdě odpoledne si na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy řekli ano Patrik Vrbovský alias Rytmus a Jasmina Alagič. Organizaci svatebního obřadu měla na starosti „druhá máma“ novomanželky Gabika Drobová, která za něj zodpovídala do nejmenšího detailu.

Kráska balkánského původu si sama vybrala lidi, kteří se postarali o její vzhled. O make-up se postaral dobrý kamarád Milan Švingál, vlasy měl na starosti Ján Molnár a hned dvoje šaty připravila pro nevěstu módní návrhářka Jana Pištejová. Svatbu pak dosvědčila její sestra Alexandra, zatímco Rytmusovi šel za svědka rapper Ego.

Poté, co si novomanželé řekli ano, vypustili svatebčani do nebe héliový balónek ve tvaru srdíčka vyvedený v červené nebo zlaté barvě, aby ladil s výzdobou. Jasmina a Rytmus také poprosili hosty, aby každý přinesl jeden květ v červené barvě. Z nich nakonec vznikla speciální kytice.

Hosté, kterých nakonec dorazilo kolem stovky, měli přísně zakázáno zveřejňovat jakékoliv fotografie hvězdného páru. Za dodržení tohoto pravidla obdrželi po svatbě od novomanželů dárek: balíček produktů kliniky krásy a mandlovo-kokosovou sladkost.

Vzhledem k Rytmusově příslušnosti k hudební scéně bylo největším překvapením, že na obřadu nevystoupil žádný speciální host. O kulisu se nakonec postarala pozvaná zpěvačka Anita Soul s Eugenem Vizvárym.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič