Tajemství MEGHAN odhaleno: Co prozradil RODNÝ LIST malého Archieho?

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2019 9:09

Jak to bylo s porodem vévodkyně ze Sussexu? Právě na tuto otázku do značné míry konečně odpovídá zveřejněný rodný list malého Archieho!

Meghan Markle porodila své první dítě, Archieho Mountbatten-Windsora v soukromé nemocnici Portland v Londýně. Potvrdilo se tak to, o čem se dosud spekulovalo. Portland je soukromá porodnice, ve které už rodily hvězdy jako Victoria Beckham, Liz Hurley a Kate Winslet.

Meghan, o které se v rodném listu píše jako o „princezně Spojeného království“, a Harry nejprve nechtěli oficiálně upřesnit místo narození svého prvorozeného potomka, vynechali také podrobnosti o lékařském týmu, který se o vévodkyni staral.

V pátek 17. května, když Harry oficiálně ohlásil narození svého syna matrice ve Westminsteru, je ovšem díky rodnému listu konečně jasno! Definitivně tak končí tak teorie o tom, že Meghan porodila doma ve Frogmore Cottage, jak původně plánovala.

Královské zdroje dříve tvrdily, že vévoda a vévodkyně rodný list Archieho jen tak nezveřejní. Tyto informace se ale nakonec ukázaly jako nepřesné. Díky tomu se například můžeme dočíst, že Meghan je v rodném listu napsána svým pravým křestním jménem – tedy „Rachel Meghan“.

V rodném listu se také dočteme, že Archie se narodil v pondělí 6. května v 5.26 hodin. To je informace, která byla zveřejněna jen pár hodin po porodu.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry