Nevěrná Meghan? Harry NENÍ otcem Archieho? NOVÉ INFORMACE!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. května 2019 9:55 | Aktualizováno: 17. května 2019 21:49

Internet je v posledních dnech na nohou! Může za to článek magazínu Globe, který tvrdí, že princ Harry ve skutečnosti není otcem syna Archieho, kterého má mít s vévodkyní Meghan. Do celé věci se nyní vložil Gossip Cop,který vysvětlil, co se děje!

Podle informací časopisu Globe Harry není Archieho skutečným otcem. Časopis se odkazuje na zdroj blízký královské rodině, který údajně prozradil detaily, které ale neměl nikdo vědět.

„Ještě před porodem udělali test DNA z plodové vody, který podstupuje každé královské děťátko. Ukázalo se, že Harry není otcem," prozradil zdroj pro časopis Globe s tím, že Harry j o všem srozuměn.

„Harry v momentě úplně zbledl, byl skoro průhledný. Meghan se pak rozplakala a šeptala, že je to nemožné, že to nemůže být pravda. Harry je zničený, ale nechce chlapečkovi zničit dětství, takže bude mlčet, " dodal údajný zdroj.

Spekulace dosáhly takové intenzity, že se známý server Gossip Cop, který se věnuje vyvracení mýtů o celebritách, rozhodl uvést věc na pravou míru. Poukázal například na to, že v článku není vysvětleno, proč se Harry rozhodl podstoupit hned dva testy DNA. Navíc se nikdy neobjevila a nepotvrdila spekulace, že by Meghan byla Harrymu nevěrná.

Podle serveru je informace o falešném otcovství naprostý nesmysl. Magazín Globe je navíc prý známý tím, že si příběhy o královské rodině vymýšlí, jako například historka o tom, že princ Harry už jedno dítě má.

Magazín se navíc prý ve svých výmyslech ztrácí. Na jaře vydal článek o tom, že i za zrozením prince Charlese stojí nevěra, a tak není členem královské rodiny, najednou je ale plnohodnotným příbuzným.

Podobných nesrovnalostí ale má magazín ve svých článcích nespočet. Gossip Cop proto upozorňuje, že i údajné informace o nemanželském dítěti vévodkyně Meghan jsou zcela smyšlené.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)