Meghan naštvala královnu: Nepříjemný dohled na každém kroku!

Meghan Markle a princ Harry 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. května 2019 20:22 | Aktualizováno: 17. května 2019 3:23

Ačkoliv se zdálo, že po porodu si bude Meghan Užívat chvíle klidu, opak je pravdou! Vévodkyně ze Sussexu a její domácnost jsou podle britského bulváru pod tvrdým dohledem úředníků, kteří se zpovídají přímo královně Alžbětě!

Meghan a Harry se ještě před svatbou přestěhovali do Frogmore Cottage a tak spadají ne pod Kensingtonský palác jako doposud, ale přímo pod Buckinghamský palác, který nad nimi drží přísnou ruku!

Zdroj přímo z královského paláce prozradil, že šlo o „taktiku“. Cílem je, aby byli Harry a především Meghan pod neustálým dohledem! Důvodem má být fakt, že vévodkyně ze Sussexu svým chováním proti protokolu „vyděsila“ zaměstnance Buckinghamského paláce.

Problém byl třeba v tom, že vydala prohlášení o svém otci. Thomas Markle se nezúčastnil královské svatby a následně vypluly na veřejnost další šokující detaily o chování její rodiny. O tom, že se musí Harry a Meghan přestěhovat, prý bylo rozhodnuto ještě před svatbou!

Buckinghamský palác se řídí jasnou mantrou: „Když existují pochyby, nikdy nemluvte“. Jenže toho se Meghan nepustila a to, že si pustila pusu na špacír a dennodenně mluvila o svém otci, prý královské úředníky pořádně zděsilo! O komunikaci s médii a veřejností se proto teď Meghan a Harrymu stará  Sara Lathamová.

Ta se ovšem musí řídit pokyny královnina tajemníka pro komunikaci Donalda McCabea, Personál starající se o vévodu a vévodkyni ze Sussexu je tak pod neustálým dohledem. Pracovníci Buckinghamského paláce mají dokonce v hledáčku i diář Meghan a Harryho a všechny jejich závazky a akce bedlivě sledují!

Cílem je také to, aby byli Sussexové koordinovaní se zbytkem královské rodiny a aby se jejich oficiální povinnosti nekryly. Je jasné, že pro úředníky Buckinghamského paláce je na prvním místě královna a pak další členové rodiny podle pevně stanovené hierarchie. Před Meghan a Harrym tak mají přednost i princ Charles a jeho žena Camilla!

„Záměrem je zajistit, aby vše, co Meghan a Harry dělají, bylo koordinováno se zbytkem domácnosti a aby nevznikl nezávislý stát Frogmore Cottage,“ prozradil pro Daily Mail zdroj z paláce. „Jako čtvrtá domácnost musí respektovat tento řetězec velení,“ zdůraznil zdroj.

„Nejde o kontrolu ve smyslu nějakého omezování. Sussexové jsou velmi oblíbení. Poselství prostě zní: nedovolte, aby dobro, které děláte, zakrývalo ostatní členy rodiny,“ dodal.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Frogmore Cottage Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)