Manažer Britney Spearsové nastínil její stav, z něhož mrazí

Britney Spearsová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz, ČTK

16. května 2019 17:53 | Aktualizováno: 17. května 2019 8:45

Manažer popové hvězdy Britney Spearsové Larry Rudolph sdělil médiím, že zpěvačka by podle něj neměla vystupovat - teď a možná už nikdy. Dělá si starost o její duševní zdraví, napsala agentura Reuters.

Rudolph se zpěvačkou pracuje dlouhodobě už od jejího prvního alba z roku 1999. "Na základě informací, které mám já jako ten, kdo se stará o její kariéru, je podle mě jasné, že by se neměla vracet ke své show ve Vegas, rozhodně ne v dohledné době a možná už nikdy," řekl manažer.

Spearsová v Las Vegas vystupuje od roku 2014. V lednu zrušila plánovanou novou show kvůli vážné nemoci svého otce, minulý měsíc strávila nějaký čas v psychiatrické léčebně, důvodem byl podle magazínu Variety stres z otcova zdraví.

Poté, co se Spearsová v roce 2007 nervově zhroutila, převzal za ni otec opatrovnictví, a je tak v současnosti zástupcem všech zpěvaččiných obchodních záležitostí.

Serverům TMZ a Variety Rudolph sdělil, že se mu zpěvačka už dlouho neozvala. "Když chtěla minulý rok jet na turné, volala mi každý den. Byla nadšená. Teď už mi měsíce nezavolala. Ticho. Očividně vystupovat nechce," řekl Rudolph.

Podle manažera by se Spearsová měla soustředit na své zdraví. "Nechci, aby začala pracovat, dokud nebude připravená fyzicky a duševně a dokud nebude mít chuť. Pokud se to nikdy nestane, tak se to nikdy nestane. Nemám zájem ani možnost nutit ji znovu pracovat," uvedl Rudolph. "Byl jsem s ní dvě třetiny jejího života. Beru ji jako svoji dceru, je to pro mě hodně náročné. Chtěl bych, aby byla v klidu a šťastná - ať už to pro ni znamená cokoliv. Tady už nejde o kariéru, ale o život," řekl Rudolph médiím.

Témata: Britney Spears