Harryho a Meghanin Archie? Důležitý člen královské rodiny na ně kašle?!

Meghan Markle a princ Charles 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. května 2019 15:09

Malý Archie přišel na svět před více než týdnem. Dodnes ho ale jeden ze členů královské rodiny neviděl. Už to dokonce stihli i vévodkyně Kate s princem Williamem. Proč se tedy do Frogmore Cottage ještě nevypravil princ Charles?

Porod královského potomka byl sledovanou událostí. Z velké části k němu přispěly i tajnosti, které kolem toho Meghan dělala. Odmítla rodit v nemocnici, odmítla zveřejnit rodný list, odmítla dítě ukázat novinářům první den a dokonce odmítla prozradit i jeho jméno.

Proč to všechno? Předně si Meghan nechtěla podle médií připadat jako výkladní skříň, přála si ale také, aby syna prvně viděla rodina. To se jí ale úplně nepovedlo.

Například princ William a vévodkyně Kate se vydali přivítat nového člena královské rodiny až včera, skoro o týden později, než byl představen světu. Doprovázela je i starší sestra zesnulé princezny Diany Jane Fellowesová.

Kdo si naopak dává načas je princ Charles. Nejstarší královnin syn svého vnuka dosud neviděl. A nezdá se, že by na to nějak spěchal. Co za tím vězí?

O tom můžeme jen spekulovat. Britská média neuvedla, že by měl nějaký program, který by mu bránil v tom, aby novorozence a jeho rodiče navštívil. Údajně se tak ale chystá učinit.

A mělo by to být relativně brzy, podle médií už koncem tohoto týdne. Princ Charles tak uvidí novou královskou krev až dva týdny po narození. Co je důvodem tak dlouhého odkladu je ale záhadou.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ William Král Charles III. (Karel III.) Archie Harrison Mountbatten-Windsor