Napětí v královském manželství: Harry tvrdě usadil Meghan!

Meghan Markle a princ Harry 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. května 2019 13:39 | Aktualizováno: 15. května 2019 16:43

I když teď vše vypadá zalité sluncem, jsou princ Harry a jeho žena Meghan velmi odlišní. A z toho pramení napětí v tomto královském manželství, varuje expertka na královskou rodinu!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu před pár dny přivítali na svět svého prvorozeného syna Archieho. Když ho představovali veřejnosti, vypadala Meghan sice unaveně, jinak ale působili novopečení rodiče velmi šťastně!

Jenže jak poukazuje královská expertka Angela Levinová, mezi manželi existují velké rozdíly. Zatímco Meghan touží po slávě, Harry by preferoval klid a pohodu. Z tohoto kontrastu ovšem mohou pramenit neshody. A manželství tak bude pod stále větším tlakem!

Královská autorka říká, že Harry doufal, že po přestěhování do Frogmore Cottage tak trochu unikne očím veřejnosti. Jenže Meghan je i díky její bývalé profesi herečky na pozornost fanoušků zvyklá a touží po ní.

Harry prý už údajně své manželce řekl, že oni nejsou jako William a Kate a že nejsou celebritami.. A proto se jako celebrita nechce chovat! „Jsem odhodlán vést relativně normální život,“ uvedl druhorozený princ s tím, že to stejné by chtěl i pro svoje děti.

Jenže Meghan byla až do svatby zvyklá na to být v záři reflektorů. A i po svatbě se na ni upoutala pozornost lidí doslova z celého světa! Je proto jasné, že se do ústraní jen tak stáhnout nechce!

„Meghan je inteligentní a ctižádostivá a snaží se dokázat tyto vlastnosti světu, a to i přesto, že hrozí, že tím vyvolá v paláci rozhořčení,“ vysvětluje Levinová. „Uvidíme, ale zřejmě jsou před námi bouřkové mraky,“ tvrdí.

„Meghan má také komplikované zázemí - jak ilustrují veřejné rodinné hádky a rozpad vztahu s jejím otcem Thomasem,“ připomíná expertka. Aby se prosadila, musela podle ní Meghan ukázat, že umí být i nemilosrdná a tvrdá.

„A ukázala, že je ochotná nechat za sebou ty, kteří už jí dle jejího mínění nejsou užiteční,“ dodává s tím, že je otázka, co s bývalou herečkou udělá mateřství. Dokáže snad obrousit Meghaniny ambice? To zřejmě už brzy uvidíme na vlastní oči!

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor