Harry zbledl, Meghan plakala: Šokující výsledek DNA testů! NENÍ otcem malého Archieho?

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2019 21:06 | Aktualizováno: 17. května 2019 8:15

Od narození Archieho, syna vévodkyně Meghan (37) a prince Harryho (34), uběhl jen týden. Svět už je ale plný nejrůznějších konspiračních teorií týkajících se porodu. Podle některých dítě odnosila náhradní matka, podle jiných není Harry jeho biologický otec!

Pomyslná první příčka až dosud patřila historce, že Meghan vůbec nebyla těhotná a že Archieho odnosila náhradní matka. Ostatně o tom, že Harryho žena těhotenství jen předstírala, se spekulovalo už dlouho před porodem. Jenže pak se objevil ještě bizarnější příběh!

Podle časopisu Globe totiž Harry není Archieho skutečným otcem – a dobře to prý ví! „Harry není otec!“ hlásá magazín hned na titulní stránce.

Časopis se odkazuje na zdroj blízký královské rodině, který údajně prozradil detaily, které ale neměl nikdo vědět. „Ještě před porodem udělali test DNA z plodové vody, který podstupuje každé královské děťátko. Ukázalo se, že Harry není otcem," prozradil zdroj pro časopis Globe.

Meghanin manžel to prý špatně nesl. „Harry v momentě úplně zbledl, byl skoro průhledný. Meghan se pak rozplakala a šeptala, že je to nemožné, že to nemůže být pravda. Harry je zničený, ale nechce chlapečkovi zničit dětství, takže bude mlčet, " dodal údajný zdroj.

Vévodkyně Camilla prý v té chvíli prohlásila: „Vidíš, Harry? Já jsem ti to říkala! "

Následně pak prý Harry podstoupil další test DNA, který naopak ukázal, že otcem je on! Královská rodina je ale podle článku dál skeptická a druhému testu prostě nevěří.

Je třeba podotknout, že magazín Globe se už v minulosti nechvalně proslavil řadou nepravdivých nebo vymyšlených příběhů o královské rodině. Loni v březnu, tedy ještě před svatbou s Meghan, například obvinil prince Harryho z toho, že má nemanželské dítě, které mělo „narušit jeho svatbu“.

Před třemi měsíci pak Globe tvrdil, že I Charles podstoupil testy DNA, které ukázaly, že Harry není jeho! Skutečným otcem prý je „zrzavý bývalý královský bodyguard Mark Dyer“.

Témata: Princ Harry Meghan Markle