Exmanžel Meghan se vévodkyni mstí? Jen rok po její svatbě s princem!

Trevor Engelson a Tracey Kurlandová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. května 2019 11:45 | Aktualizováno: 14. května 2019 12:48

Náhoda, nebo osud? Bývalý manžel vévodkyně Meghan Markle, Trevor Engelson, se oženil. Překvapivé jsou na tom především časové souvislosti!

Není překvapením, že se Trevor Engelson, stejně jako dříve Meghan, pohybuje u filmu. Konkrétně pracuje jako producent si v kalifornské Santa Barbaře.

S Meghan se vzali na pláži v roce 2011, dlouho jim to ale nevydrželo. A po bouřlivé svatbě  následoval neméně bouřlivý rozvod. Ten nakonec první "zaplácla" Meghan, když si loni vzala prince Harryho.

A není tomu tak dlouho, co mu porodila prvního syna. O tom, že se tak stane na přelomu dubna a května, se ale ví už řadu měsíců. Rozhodl se toho snad její expřítel využít?

Možné to je. Jinak by totiž byla moc velká náhoda, kdyby se jen pár dní po porodu oženil. Trevor si o víkendu vzal dietoložku a dceru miliardáře Tracey Kurlandovou.

Jsou ale i další zajímavé souvislosti. Trevor s Tracey žije teprve od listopadu roku 2017 a  o ruku ji požádal necelé dva týdny po květnové svatbě své exmanželky s britským princem. 

Přitom s Meghan před svatbou chodil dlouhých 7 let. O to překvapivější byl jejich rozvod, který se odehrál po dvou letech manželství. Důvod ale ani jeden nesdělil.

Sobotní svatba byla ale pravým opakem toho, co předvedla Meghan s Harrym. Podle Daily Mail šlo o menší veselku, na které bylo pár lidí. Třeba jim to ale přesto nebo právě proto vydrží.

Témata: Trevor Engelson Meghan Markle