Meghan hnula Britům žlučí! Porušila další tradici, lidé jí to spočítali!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2019 12:05 | Aktualizováno: 12. května 2019 22:11

Vévodkyně Meghan je mistrem v porušování královských tradic. Nejen, že porodila mimo obvyklou nemocnici, tajně, a ani první den neukázala své dítě, teď se ale rozhodla k dalšímu ne příliš populárnímu kroku!

Meghan se rozhodla, že veřejnosti za žádnou cenu neprozradí, kde se její a Harryho syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor narodil. A to žádným obvyklým způsobem.

Podle serveru news.com.au totiž poruší další tradici a nezveřejní rodný list novorozence. Úřadům jej sice poskytne, Buckinghamský palác ho ale nedostane. 

Podle Sunday Telegraph je to proto, že chce věci a informace spojené s narozením syna udržet v tajnosti co nejdéle to bude možné. Veřejnost se tak nic nedozví. A to se lidem nelíbí.

Situace totiž zašla tak daleko, že Britové začali na sociálních sítích vyžadovat, aby rodný list ukázala. Meghan totiž nevěří. Někteří dokonce tvrdí, že dítě ani neporodila ona!

Objevily se totiž podivné teorie, které například tvrdí, že syn vévodkyně a prince Harryho je adoptovaný, nebo že ho dokonce odnosila náhradní matka.

Ač se to zdá nepravděpodobné, spekulanti tvrdí, že mají pro své domněnky řadu důkazů. Jedním z nich je i fakt, že u oficiálního oznámení o porodu na vývěsce chybí podpisy lékařů, kteří dítěti pomáhali na svět. To není úplně zvykem.

Další fanoušci se domnívají, že si Meghan vycpávala břicho, aby vypadala těhotná. Ale ve skutečnosti podle nich nebyla. Jedni se odkazují na její vyšší věk, jiní zase tvrdí, že si nechce ničit postavu, protože se chce vrátit k filmu.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)