Britové jsou v šoku! Zjistili, po kom Meghan s Harrym pojmenovali svoje dítě!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. května 2019 17:58 | Aktualizováno: 11. května 2019 4:58

Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Tak se jmenuje novorozený syn vévodkyně Meghan a prince Harryho. Jméno Britům vyrazilo dech, nečekali ho ani oni, ani sázkové kanceláře. Teď ale na povrch vyplouvá původ onoho jména...a tomu mnozí ani nemohou uvěřit.

Bylo známo, že Meghan chce svému dítěti dát netradiční jméno. Přesto mnozí sázeli na jistotu a u bookmakerů vedla taková jména, jako například Albert nebo Arthur.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor jim vyrazil dech. Proč zrovna Archie, ptali se mnozí. To se nyní Británie dozvídá, a nestačí se divit.

Přítelkyně vévodkyně, kterou cituje deník The Sun, uvedla, že Meghan měla před několika lety kočku jménem Archie. Nyní je pravděpodobně po smrti.

Tvrdí, že ale právě toto je důvod, proč se královský pár pro neobvyklé jméno rozhodl. "Meghan si s ním hrála a pořád o něm mluvila. Nedivím se, že syna pojmenovala právě Archie, tu kočku milovala," uvedla.

Původ onoho jména ale možná sahá ještě dál. A ani kočka nemusí být původním nositelem. Tím totiž může být komiksová postava Archie, kterou Meghan jako malá milovala. 

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle Princ Harry